Column 12: De ontwikkeling van mijn gave

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over…….

De ontwikkeling van mijn gave. Dat begon al heel vroeg. Als kind van drie kreeg ik al boodschappen van mijn Gids door en kon ik al verschijningen waarnemen. Die begeleiding is altijd gebleven, maar op een gegeven moment heb ik het druk gekregen met de aardse dingen en met mijn eigen leerprocessen. De waarnemingen worden dan wat minder, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat er over mij gewaakt wordt.

Hoewel ik niet gelovig ben opgevoed, geloofde ik als kind al in God en vroeg ik Hem regelmatig om hulp. En die hulp was er ook altijd, maar dat betekende niet dat ik geen minder leuke dingen hoefde mee te maken. Toen ik een jonge jongen was, had ik een aantal jaren bijna dagelijks nachtmerries. Deze gingen bijna altijd over oorlog. Ik werd dan helemaal bezweet wakker. Ook ben ik op de lagere school, nu basisschool, dag in en dag uit jarenlang gepest. Hierdoor heb ik geleerd wat pesten met iemand doet en heb ik geleerd dat ik moest opkomen voor mijzelf.

Nadat ik getrouwd ben, werd mijn leven wat rustiger en ging ik weer wat meer waarnemen. Zo heb ik in een visioen mijn dochter geboren zien worden. En toen ik mijn pasgeboren zoontje vasthield, voelde ik dat mijn overleden opa achter mij stond te genieten van zijn achterkleinkind. Op dat moment keek mijn zoontje langs mij heen en lachte naar opa. Naarmate ik ouder werd, ging ik steeds meer pijnen van andere mensen overnemen en ik merkte dat wanneer ik mijn handen op een pijnlijke plek legde de pijn bij die persoon minder werd of zelfs wegging. Ook kon ik zomaar depressief worden wanneer ik te veel prikkels van anderen binnenkreeg.

Ik vroeg mij af of ik wat met deze gave mocht doen. Een medium vertelde mij dat het inderdaad mogelijk was voor mij om mensen te genezen en adviseerde een spirituele opleiding te volgen om mijn gave sneller te ontwikkelen. Ik heb een driejarige beroepsopleiding Aurahealing bij Caduceus te Lieveren met succes afgerond en ben nu gediplomeerd Aurahealer. In januari 2014 ben ik gestart met mijn praktijk. Nog steeds wordt mijn gave doorontwikkeld en leer ik iedere dag weer bij.

 

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

Reacties zijn gesloten.