Column 13: Het ontstaan van de naam Praktijk De Zevenboog

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over…….

Het ontstaan van de naam Praktijk De Zevenboog. Nadat ik besloten had een praktijk aan huis te beginnen, kon ik gaan nadenken over een naam. Maar ik kon geen goede naam bedenken. Ik besloot te mediteren en wellicht zou ik dan een naam doorkrijgen. Tijdens de meditatie zag ik het getal 7. Ik wist dat ik dat getal mocht gebruiken voor mijn naam. Zeven is voor mij een bijzonder getal. Een getal dat steeds iets te vertellen heeft in mijn leven. Ik ben bijvoorbeeld geboren in 1967, getrouwd op 7 juni en ik woon op nummer 107. En zo komt het getal Zeven steeds terug. En nu dus in de naam van mijn Praktijk. Maar er moest nog iets voor of achter de Zeven komen. Ik besloot het even los te laten.

Op 16 september 2013 is mijn schoonvader overleden. Onderweg naar de familie van Drenthe naar Rozenburg ( Zuid Holland ) kwamen we de ene naar de andere regenboog tegen. Op dat moment wist ik dat ik mijn praktijk De Zevenboog mocht noemen.

Naast het fysieke lichaam heeft de mens Zeven energielichamen met elk een eigen unieke energietrilling. De Aura genaamd. Ook heeft het lichaam Zeven hoofdchakra’s. Een chakra is een energiecentrum waar energie en informatie wordt uitgewisseld. Elke chakra is verbonden met een bepaalde kleur. De kleuren van de Aura en de Chakra’s heb ik verwerkt in mijn schilderij, die ik als logo van Praktijk de Zevenboog gebruik.

Ik ben heel blij met de naam Praktijk De Zevenboog!!!

 

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

Reacties zijn gesloten.