Column 16: Het innerlijk kind

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over…….

Het innerlijk kind. Ook wel Hartekind genoemd. Dat kleine meisje of jongetje in jezelf is daar nog. Het is daar in je Hart en je mag er contact mee maken. Hoe fijn is dat om contact te maken met dat meisje of jongetje dat je vroeger was en nu ook nog bent!

Tijdens mijn spirituele opleiding tot Aurahealer heb ik tijdens een meditatie contact gemaakt met mijn innerlijk kind. Op een mooie plek in de natuur vond die ontmoeting plaats. Een prachtige heuvelachtig gebied met mooie stralende bloemen, vlinders en vogels. Onderaan de heuvels kronkelde een riviertje door het landschap. Het voelde veilig, vertrouwd en Liefdevol. Ik stond daar te genieten van alles wat is en daar kwam kleine André aanhuppelen. Hij zag mij staan en sprong in mijn armen. Nu ik dit opschrijf, word ik weer emotioneel en lopen mijn ogen vol met tranen. De ontmoeting met dat jongetje van ongeveer zeven jaar was zo mooi en Liefdevol! Wat was ik blij om met hem te kroelen. Ik heb hem zo gemist! We hebben heerlijk hand in hand gewandeld naar het riviertje en ik heb hem verteld dat ik van hem hou. Maar dat wist hij natuurlijk al. We hebben heerlijk met elkaar gespeeld en naast elkaar gezeten. Na een poosje samenzijn werd het weer tijd om afscheid te nemen, maar wetende dat hij altijd in mijn Hart is en dat ik hem kan opzoeken wanneer ik wil.

Zo’n contact met je innerlijk kind kan helend zijn. Stel dat je vroeger niet zo’n fijne jeugd hebt gehad en Liefde miste, dan kan je jouw kleine meid of jongen die Liefde alsnog schenken. Hierdoor kan een blokkade die er al jaren zit opgelost worden. De energie kan weer vrijelijk gaan stromen. Je kan ineens weer vreugde ervaren, je vrijer voelen en dingen anders bekijken.

Veel mensen zijn hun innerlijk kind vergeten in hun drukke leven. Bekijk het leven eens door de ogen van een kind. Doe eens gek ! Stamp eens hard in een plas. Verwonder jezelf over al dat moois om je heen. Praat en speel eens met kinderen. Dat houdt je jong!

Ik wil je graag helpen contact maken met jouw innerlijk kind.

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

Reacties zijn gesloten.