Column 19: Een bijzondere ontmoeting

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over…….

Een bijzondere ontmoeting! Op advies van mijn ouders ben ik samen met mijn gezin naar Heart of Art ( Spiritual Gallery ) in Ootmarsum geweest. Ze hadden daar bijzonder mooie kunstwerken gezien en hebben met de eigenaar ( Frits Hulsink) van de Galerie o.a. over die werken gesproken.

Op het moment dat ik de trap op liep naar de Upperroom en een prachtig geborduurd schilderij van Jezus zag, riep ik spontaan: ‘Wow, dat is mooi!!!’ Het is veel meer dan mooi! Dat voelde ik. Het is Heilig werk. Ik keek om de hoek en zag daar een groepje mensen praten, waaronder de kunstenaar Salvarael Lalique en zijn Leerling Harm. Natuurlijk wilde ik deze mensen niet storen en begon ik de overige werken te bewonderen. Deze kunstschatten zijn gemaakt vanuit het Hart en doorgegeven vanuit de Goddelijke Wereld aan een Liefdevolle man van nu 80 jaar, maar er veel jonger uitziet. Om een idee te krijgen van zijn werk en zijn Levensverhaal verwijs ik je naar zijn website ’Laliquegoldenembroideries.com’

Al gauw kwam Harm ons opzoeken om ons te vertellen over het werk van zijn Meester. We spraken dezelfde spirituele taal en voelde een zeer krachtige verbinding tussen ons wat ons beide ontroerde. We omhelsde elkaar. Wat is het fijn iemand met dezelfde spirituele trilling te ontmoeten. Na een tijdje, stelde hij ons voor aan Salvarael Lalique, die ons Liefdevol begroette. Salvarael voelde mijn energie op het moment dat ik de trap op liep en zag het Licht in mij. ‘Het is bedoeld dat wij elkaar ontmoeten’ zei hij tegen ons. En zo voelt het ook voor mij.

Hij vertelde ons dat hij ongeveer 40 jaar geleden ernstig ziek was geweest. Er was leverkanker  geconstateerd en hij moest onmiddellijk geopereerd worden. Hij besloot zich niet te laten opereren maar tot Jezus te bidden. Salvarael verlangde om alleen te zijn met God en besloot naar Magoebas Kloof te gaan. Hoewel fysiek verzwakt, wandelde hij dagelijks in de bossen en knielde daar in gebed tot onze Hemelse vader. Op een dag veranderde het zonlicht in een bal van intens wit Licht en verscheen de Heilige Moeder Maria. Dat vervulde zijn Hart met vreugde en Haar Stem sprak: “ Je zult de redding van de Heer ervaren en in de Volheid der Tijden zal dit getuigenis door de wereld verspreid worden.“ Plotseling realiseerde hij zich dat zijn voortdurende pijn was verdwenen en er weer energie door zijn lichaam stroomde. Hij was genezen!!! Zijn dankbaarheid heeft hij uitdrukt in een 3-dimensionaal naaldschilderkunststuk van Moeder Maria ter ere van de Heilige Moeder.

Ik ben blij en dankbaar voor deze ontmoeting!!!  We hebben geen afscheid genomen, want we gaan elkaar vaker zien.

Op zondag 8 november zal ik mijn Helende klankschalen laten horen en voelen in de Upperroom.Op zondag 8 november a.s zal ik mijn Helende Klankschalen laten horen en voelen in de Upperroom.Op zondag 8 november a.s zal ik mijn Helende Klankschalen laten horen en voelen in de Upperroom.

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

Reacties zijn gesloten.