Column 20: Een nieuwe fase

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over…….

Een nieuwe fase. Ook voor mij is er een tijd aangebroken vol veranderingen. Zo heb ik besloten om meer tijd vrij te maken voor mijn praktijk. Ik heb een full time baan naast mijn praktijk, maar met ingang van 1 november a.s. heb ik gekozen voor een halve baan. Dat houdt in dat ik mijn cliënten op  woensdag en vrijdag ook overdag kan ontvangen. Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Ik adviseer mijn cliënten naar hun Hart te luisteren en hun gevoel te volgen. Dat doe ik natuurlijk zelf ook. Ik heb gemerkt dat ik dit mooie energetisch werk graag wil voortzetten en uitbreiden.

Verder ga ik mij meer verdiepen in de eeuwenoude Healing methode met de originele Tibetaanse klankschalen. Ik reis volgende week af naar Italië om in het klooster van Lama Gangchen les te krijgen van Peter Gouw. Hij is ingewijd door Lama Gangchen om les te geven in deze pas vrijgegeven techniek. Ik verheug mij om deze leer eigen te maken en dit toe te passen in mijn praktijk. Ook wordt er aandacht besteed aan NgalSo Self – Healing. Een methode voor zuivering van lichaam, spraak, geest en milieu. Ik kijk er naar uit om samen met een groep mooie mensen een weekje in het klooster van Lama Gangchen door te brengen en de Lama te ontmoeten. Het zal een intensief en een bijzonder avontuur worden.

De energie stroomt en ik laat mij meevoeren naar wat komen gaat. In deze tijd mag je juist jezelf zijn. Het is belangrijk om goed te voelen wat bij je past en stappen te nemen om datgene te bereiken wat je graag wilt. Zie je kansen en laat ze niet lopen. Laten we de wereld steeds een stukje mooier maken. Doe je mee?

Volgende week schrijf ik geen column vanwege mijn reis naar Lago maggiore.

 

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

Reacties zijn gesloten.