Column 22: Reflectie

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over…….

Reflectie. Dat is de kaart die ik getrokken heb tijdens mijn verblijf in het Klooster van Lama Gangchen Rinpoche. Onder het woord reflectie staat geschreven Illusie, Zelfonderzoek en Verandering. Op de kaart is een afbeelding van een volle maan te zien en een reflectie daarvan. Op 28 september heb ik van de volle maan een foto genomen nog voor de maansverduistering. Op die foto is ook een reflectie van de maan te zien. Hoe mooi is dat?

De maansverduistering luidt een nieuwe tijd in. Het is nu tijd voor zelfonderzoek en verandering. Dat zelfonderzoek is bij mij een continu proces. Nu is echt de tijd om bij jezelf te blijven. Weet waarvoor je staat en wat je doelen zijn en er volledig voor gaan. Jouw ontwikkeling kan in een stroomversnelling komen. Zet je angsten overboord en maak ruimte voor wat er gebeuren mag. Dit is waarvoor ik gekozen heb en ik maak de ene mooie gebeurtenis na de andere mee. Steeds ben ik verbaasd en verwonderd. Ik ontmoet mooie mensen die mij verder helpen. Alles wees erop dat ik niet mee kon naar Italië. En opeens werd alles anders en vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats en kon ik de voor mij zo belangrijke reis maken. Het heeft me veel gebracht.

Mijn Zielenwens wordt verhoord. Ik ontvang hulp bij het uitoefenen van mijn taak en verdere ontwikkeling. Dat wordt allemaal geregeld, als je vanuit je Hart hulp vraagt. Ik ben namelijk ervan overtuigd dat ik op aarde ben gekomen om mijn Gave te gebruiken om mijzelf en andere mensen te helpen. Maar ook om een Lichtje te zijn op moeder Aarde. Zo zijn er vele Lichtjes en het aantal groeit. Liefde overwint alles. Dit is mijn waarheid en voor mij geen illusie!

Ik ben heel dankbaar voor alles in mijn leven. De leuke en minder leuke dingen. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben zo dankbaar dat ik het wil delen en dat doe ik met een ieder die ontvangen wilt.

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

Reacties zijn gesloten.