Column 24: De reden voor het schrijven van mijn columns

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over…….

De reden voor het schrijven van mijn columns. Op deze manier wil ik je graag bereiken. Mijn verhaal vertellen, omdat ik geloof dat we kunnen groeien in bewustzijn en hierdoor in Liefde. De aarde is een grote school met als doel om te leren Liefhebben. En als we sterven op aarde is de schooltijd op aarde voorbij en gaan we weer terug naar huis. Naar een plek in het Hiernamaals. De plek is afhankelijk van hoe we zijn gegroeid in Licht en Liefde. Wees dus niet bang voor de dood.

Wanneer je in niet in Liefde handelt bouw je Karma op. Dat is geen straf, want God straft niet. Karma zorgt ervoor dat je jouw handelen zelf kan ervaren, waardoor je kan leren wat voor gevolgen dat heeft voor een ander en jezelf. Hierdoor wordt je bewust gemaakt en kan je spiritueel groeien. Een ieder mag in zijn eigen tempo en op zijn eigen wijze groeien. Niemand zal eeuwig branden in de hel. De Bron van al het leven, die ik God noem is Liefde en houdt van al zijn kinderen.

Hoe mooi is het om elkaar Liefdevol te behandelen? Juist de mensen die moeite hebben om Lief te zijn voor anderen hunkeren naar Liefde. Er is altijd een verhaal achter het gedrag van een persoon. In principe heb ik iedereen Lief, maar heb wel iets tegen sommige handelingen van mensen, die andere mensen of dieren verdriet en pijn doen. Ik haat niemand, ook al is mij pijn en verdriet aangedaan. Ik vergeef deze personen en wens ze Liefde toe. Want Liefde is het enige dat beterschap en verandering te weeg brengt. Ik weet dat dit niet altijd makkelijk is. Maar het heelt de ander en jezelf. Jezelf vergeven is net zo moeilijk of misschien soms wel moeilijker, maar weet dat er onvoorwaardelijk van je gehouden wordt, ondanks je tekortkomingen. Uiteindelijk zullen we allen één in Licht en Liefde zijn.

Bewandel jouw pad des Levens in Liefde en ervaar innerlijke rust, vrede en vreugde.

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

 

Reacties zijn gesloten.