Column 26: Mijn periode zonder Facebook

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over…….

Mijn periode zonder Facebook. Dit is voorlopig mijn’ laatste’ column. Ik heb sterk de behoefte om een tijdje zonder Facebook te leven. Hoewel ik Facebook een geweldig middel vind om contact te houden met vrienden en kennissen, wil ik er drie maanden tussenuit. Het gaat goed met mij, hoor!     Ik ontmoet steeds mooie mensen die begeleiden op mij pad. Maak hele mooi dingen mee en verveel me nooit. Ik ga heerlijk verder in mijn praktijk en zal het schilderen weer oppakken. Tevens heb ik een stapel boeken liggen die ik graag wil lezen en wil ik wat vaker de natuur in. Mijn halve baan als huismeester bevalt me prima. Nu heb ik de woensdag en de vrijdag vrij, om cliënten ook overdag te kunnen ontvangen.

Ik heb gedurende 26 weken iedere week iets geschreven en dat heb ik met plezier gedaan. Misschien dat je me op deze manier iets beter hebt leren kennen. Bij deze wil iedereen bedanken voor de reacties op mijn columns. Ik vond het fijn om voor jullie te schrijven en ga na mijn pauze weer door. Er is nog zoveel wat ik wil delen. Bedankt voor het delen van jouw berichtjes, ik heb ze graag gelezen.

Natuurlijk vind ik het jammer om even geen contact met je te hebben, maar je kan mij altijd mailen als je iets te delen of iets te vragen hebt. En je bent natuurlijk van Harte welkom in Praktijk de Zevenboog voor een behandeling of ontspanning. Het e-mailadres is info@dezevenboog.nl.            Bellen kan natuurlijk ook op : 06-36338035.

Zorg goed voor jezelf en de ander. Wees blij, geniet en heb Lief.  Ik wens iedereen gezellige Feestdagen en heel veel Liefde toe!!

 

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

 

 

 

Reacties zijn gesloten.