Column 27: de afgelopen drie maanden zonder activiteiten

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over……

De afgelopen drie maanden. Deze maanden zijn heel bijzonder voor mij geweest. Ik heb niet alleen een pauze gehouden op Facebook, maar ben gestopt met alle activiteiten. Ik had sterk het gevoel dat ik bij mijzelf mocht blijven zonder al te veel prikkels van buitenaf. Dat betekenende ook dat ik meer op mezelf kon gaan staan en andere mensen in liefde mocht loslaten. De ‘liefdesband’ met hen blijft natuurlijk wel bestaan. Ik heb jullie natuurlijk wel gemist en ik ben blij dat we elkaar weer kunnen gaan volgen in het ‘echt’ en/of op Facebook.

Ik heb heerlijk gewandeld, boeken gelezen en geschilderd. Natuurlijk is mijn praktijk gewoon open gebleven en heb ik een aantal mooie gebeurtenissen meegemaakt. Ik zal hierover schrijven in mijn volgende columns. In de afgelopen drie maanden heb ik ondersteuning mogen ontvangen van een zeer ervaren en zuiver medium en haar Gids. Zij hebben mij herinnerd aan wie ik werkelijk ben. Ik ben daar heel dankbaar voor. Ik heb veel geleerd en begrijp dat ik ben geboren om mijn taak als medium te mogen uitvoeren. Alle kennis die ik hiervoor nodig heb, is reeds in mij en daarom hoef ik geen cursussen meer te volgen op spiritueel gebied. Ik ben er klaar voor om altijd en overal samen met mijn Geestelijk Team te kunnen werken. Mijn manier van werken zal anders zijn en daarom heb ik de tekst op mijn website www.dezevenboog.nl aangepast.

Voor mij is dit een nieuw begin met uitbreiding van mijn werkzaamheden op spiritueel gebied. Hoewel ik het best een beetje spannend vind, kijk ik er naar uit. Ik hoop vele mensen, die ondersteuning kunnen gebruiken, te mogen helpen, zodat ze hun pad zelf kunnen vervolgen zonder afhankelijk te zijn van mij of wie dan ook. Uiteindelijk mogen we het zelf doen om zo in bewustzijn en Liefde te mogen groeien.

Op de foto zie je het door mij geschilderd doek ‘De wandeling‘.

de wandeling, De afgelopen drie maanden. Deze maanden zijn heel bijzonder voor mij geweest. Ik heb niet alleen een pauze gehouden op Facebook, maar ben gestopt met alle activiteiten

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

 

 

 

Reacties zijn gesloten.