Column 28: Huisbezoek

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over……

Een huisbezoek. Een cliënte vertelde dat ze een negatieve energie in huis had. Ik had voorgesteld om even te komen voelen. Ze vond dat goed en toen ik bij haar thuis kwam, voelde ik een zware energie, maar niet negatief. Ik vroeg mijn Gids Djahiên of er iemand aanwezig was. Ja, was zijn antwoord. Ik vroeg of het een man of een vrouw was. Een vrouw. Ik kreeg pijn boven op mijn hoofd. Mijn Gids gaf door dat zij gevallen was. Plots voelde ik verdriet. De vrouw was verdrietig, omdat haar man, die overleden was, niet meer bij haar was en zij alleen in het huis was achtergebleven. Zij miste hem.

Ik kon de vrouw niet zien, dus vroeg ik aan Djahiên waar zij was. ‘Ze staat naast je’ was het antwoord. ‘Kunnen wij haar helpen?’ vroeg ik. Ik ging staan en strekte mijn handen naar haar uit met mijn handpalmen naar boven. Ik wilde haar zo energie geven. Na een tijdje liet ik haar los. Ik kreeg door dat haar man hier was om haar op te halen. Ze is met hem meegegaan en de energie werd anders. Lichter. Ik moest nog even naar de slaapkamer en ben daar in de hoek gaan staan om de energie te zuiveren. Terug in de woonkamer kreeg ik het verzoek of mijn cliënte nog een kaarsje voor de vrouw wilde branden. Dat zou ze doen en ik ben weggegaan.

Veel mensen denken dat ze de ‘ negatieve ‘ energie moeten reinigen met salie en wierook. Dit is niet de manier om een ziel verder te helpen. Liefde is het antwoord. Vanuit Liefde kan je een ziel verder helpen, mits degene dat toestaat. Want je mag nooit de vrije wil van een andere ziel negeren. Een zuiver medium zou contact kunnen leggen met de ziel en zo kunnen proberen hulp te bieden.

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

 

Reacties zijn gesloten.