Column 29: Een mooi leermoment

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over……

Vorige week. Vorige week had ik een mooi leermoment. Zomaar onverwacht. Er kwam een mevrouw voor een reading. We zitten naast elkaar in de praktijkruimte en ik stem mij af op boven. Op mijn Gids en eventuele andere aanwezigen. Meestal krijg ik direct door, maar nu zat ik al vijf minuten en ik kon de vrouw nog niets vertellen. Nu gebeurt er iets waar ik al een tijdje bang voor was. Iemand komt voor een boodschap en ik krijg niets. ‘Ik krijg niets, dat is nog niet eerder gebeurd’, zei ik.

Mijn darmen begonnen te werken. Dat geef ik door, ondanks je dat ook kan horen. Ik vraag nogmaals om een boodschap. ‘Behandel haar maar en stem later opnieuw af’, wordt mij gegeven. Ik behandelde de vrouw en tijdens het magnetiseren krijg ik door dat ze over drie weken mag terugkomen.

Na de behandeling stem ik mij opnieuw af en wederom komt er niets. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk en vroeg of zij misschien een vraag had. ‘Nee, zei de vrouw. Ik wil graag een boodschap. Op dat moment kreeg ik  ’Ze weet het zelf wel.’, maar dat zei ik niet tegen die mevrouw. ‘Over drie weken terug komen’, werd er weer gezegd. Ik hoorde dat ze boven aan het lachen waren. Dat vertelde ik mijn cliënte en daarop zei zij dat er steeds het zinnetje ’Je weet het zelf wel ’ in haar gedachte kwam. Dat ik had ik doorgekregen, maar niet verteld. ‘Doorgeven wat je krijgt’ werd me verteld door mijn Gids. ‘ Doen, hoor! ’

Wat ik hiervan geleerd heb, is alles doorgeven wat ik krijg; al lijkt het op dat moment niet zo belangrijk. Toch doen, want dan had de vrouw de bevestiging gekregen dat ze het zelf wel weet en niet een boodschap van boven nodig heeft. Dat bevordert haar spirituele groei. Ik mag niet meer, maar zeker niet minder doorgeven van wat ik krijg van boven. De Gidsen bepalen en ik mag mij helemaal overgeven en vertrouwen hebben in wat er komt of niet komt. De Gidsen zijn vervolmaakt en weten wat goed voor de cliënt is. Ik ben maar een mens en lerend!

 

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

 

 

 

Reacties zijn gesloten.