Column 31: Klank, gebed en Liefdevolle gedachten

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over……

Klank, gebed en Liefdevolle gedachten. Ik heb weleens eerder geschreven over de werking van positieve gedachten en gebed. Dat deze krachtig zijn. Het zijn de Lichtpuntjes die de hele wereld overgaan. Een gebed vanuit het Hart wordt direct opgepakt door de Bron, de Engelen en de Meesters van het Licht en omgezet in Liefdevolle energie. Die energie kan je sturen naar wie of waar je maar wilt. Dat kan ook doormiddel van klank. Denk maar aan het geluid van een prachtige Gong, klankschalen of muziekinstrumenten. Een prachtige stem. Alles vanuit een Liefdevolle intentie.

Zo kun je Liefde sturen naar iemand die verdrietig is, veel tegenslag kent en in een moeilijke fase van het leven zit. De mensen die een ander nog pijn doen hebben deze Liefdesenergie ook nodig. De Kracht van klank, gebed en Liefdevolle gedachten hebben geen grenzen en kan een ieder bereiken. Het maakt niet uit waar men zich bevindt. Ook de zielen van de mensen en de dieren die op aarde zijn overleden kunnen deze Liefdesenergie ontvangen. Wij zijn immers één. Laten we vooral de dieren niet vergeten! Dieren worden vaak bewust of onbewust leed aangedaan. Naast mensen zijn veel dieren slachtoffers van oorlog en ander geweld.

Door Liefde te sturen kunnen we samen de wereld Lichter maken. Zo simpel is het. Al die Lichtjes worden een bundel en is krachtiger dan wat dan ook. Vanavond om 20.00 uur wil ik beginnen met klank, gebed en Liefdevolle gedachten uit te zenden naar alle mensen en dieren die het moeilijk hebben. Naar alle mensen die andere mensen en dieren nog pijn doen. Tevens wil ik de Bron van al het Leven danken voor onze vrije wil. Dat wij zelf mogen kiezen en hierdoor kunnen groeien in Licht en Liefde. De Bron die onvoorwaardelijk van al zijn kinderen houdt.

Doe je mee, vanavond? Zullen we samen deze wereld Lichter maken?

Je kunt natuurlijk op ieder gewenst moment en wanneer het jou uitkomt klank, gebed en Liefdevolle gedachten uitzenden.

 

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

 

 

 

Reacties zijn gesloten.