Column 32: Dankbaarheid heeft mij verder geholpen in het leven

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over……

Dankbaarheid. Dankbaar zijn heeft mij verder geholpen in mijn leven. Het geef je steun, wanneer je in een moeilijke fase van je leven zit. Ik ben dankbaar voor alles wat er in mijn leven is gebeurd. De leuke ervaringen, en minder leuke ervaringen en de zware gebeurtenissen. Het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Er zijn zoveel dingen waar ik dankbaar voor ben, dat ik moet oppassen deze column niet te lang te maken.

Ik ben dankbaar voor de Liefde die ik heb gekregen van mijn ouders. Deze Liefde heeft mij door hele zware tijden geholpen. Ik ben jarenlang, dagelijks gepest op school en daarnaast heb ik jarenlang nachtmerries over oorlog gehad. Die nachtmerries waren zo echt, dat ik gillend en badend in het zweet wakker werd. De Liefde voor en van ouders en mijn broertje hebben mij de Kracht gegeven om door te gaan. Ik heb besloten om voor mijzelf op te komen en door mijn angsten heen te gaan. Nu ben ik dankbaar voor deze nare fase in mijn leven.

Doordat ik intensief gepest ben kon ik mij verplaatsen in het kind dat gepest wordt. Daar heb ik gebruik van gemaakt in de tijd dat ik assisteerde bij de lessen van omgaan met pesten en zelfverdediging / weerbaarheid voor kinderen. Samen met de vrouw die deze lessen gaf, heb ik veel kinderen kunnen helpen en hebben wij een mooie methode kunnen ontwikkelen om deze kinderen te helpen. Daar is een hele mooie vriendschap ontstaan. Daar ben ik dankbaar voor.
De nachtmerries over oorlog heeft mij inzicht gebracht over hoe vreselijk oorlog is en wat dat met een mens doet. En hoe belangrijk het is om te streven naar een wereld zonder geweld. Ik ben dankbaar voor deze nachtmerries, omdat ik nu kan invoelen wanneer iemand vertelt over zijn ervaringen in de oorlog. Ervaringen die de rest van haar/zijn leven beïnvloeden!!

Ik ben dankbaar voor de Liefde die ik krijg van mijn vrouw en kinderen. Dat geeft mij de rust om te doen wat ik nu doe. Zij geven mij alle ruimte om te doen wat ik mag doen. Hoewel ik door mijn omgeving niet altijd begrepen wordt, ben dankbaar dat ik een medium mag zijn en voor de hulp van mijn Geestelijk team. Ik help daardoor niet alleen een ander, maar ook mijzelf.

Ik ben dankbaar voor alle Lieve mensen, die mij helpen. Steeds ontmoet ik mensen die mij verder helpen op mijn pad. Ik krijg hulp op allerlei gebied. Zoveel!!! Ik noem geen namen, omdat ik echt niemand wil vergeten. Iedereen heel veel dank daarvoor!!!

Ik ben dankbaar voor alle Lieve mensen, die mij pijn en verdriet hebben gedaan. Ik heb hiervan veel geleerd. Zij waren mijn leermeesters om verder te groeien in Licht en Liefde. Niet dat ik hun handelen goedkeur! Dat gaat me te ver!!! Maar dat ze mij hebben uitgedaagd om verder te kijken en te voelen naar wat een mens beweegt om zo te handelen. En zo kan ik deze mensen, mits ze dat zelf willen, ook helpen met hun persoonlijke groei.

Ik ben de Bron van al het leven, die ik God noem, dankbaar voor zijn onvoorwaardelijke Liefde.

 

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

 

 

 

Reacties zijn gesloten.