Column 34: Mijn verbinding met Padre Pio een kapucijner Pater

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over……

Mijn verbinding met Padre Pio. Een kapucijner Pater, geboren op 25 mei 1887 te Pietrelcina in Italië. Deze liefdevolle bijzondere man met een helende gave overleed op 23 september 1968. Ik was toen ruim een jaar oud. Toen ik ongeveer 20 jaar was, kwam de blinde Gebedsgenezeres mevrouw de Boer in mijn leven. Voor het hele verhaal verwijs ik je naar mijn column van 18 juli 2015. Haar Gids is Pater Pio. Beiden zijn nu voor de aarde overleden, maar zijn nu nog steeds samen werkzaam in het astrale, aldus een vriendin en medium.

Afgelopen dinsdag was ik bij haar en vertelde ik haar dat Pater Pio een aantal jaar geleden aan mij is verschenen en dat ik mevrouw de Boer en Pater Pio samen op één doek geschilderd heb. Dat schilderij hangt nu in de Sint Josephkerk in Leiden, waar een prachtig mooi beeld van Pater Pio staat. Tijdens dat gesprek kregen wij beiden de behoefte om dat schilderij eens in de kerk te zien. Op dat moment ervaarden wij beiden een hele mooie krachtige energie en sprak Pater Pio door mijn vriendin de volgende woorden:

Gezegend zijd u beiden
Bewandel het pad van God
en wij zullen u bijstaan.
Stap voor stap en
steen voor steen wordt u opgebouwd
als het huis van God,
waarin het cement Gods liefde is.

Ga voorwaarts en wij staan u bij.

 

Mijn vriendin zag een mooie bloemenkrans in verschillende kleuren en zag een verbinding tussen mij en Pater Pio. Voortaan is hij krachtig aan mijn zijde en kan ik hem te allen tijde om hulp vragen.

Ik ben hier heel dankbaar voor. Fijn om deze steun te mogen ontvangen in mijn werk als medium/ magnetiseur. Ik hoop dat we samen met mijn Geestelijk team en mijn Hoofdgids Djahiên vele mensen mogen helpen en de wereld iets mooier kunnen maken.

Op Hemelvaartsdag zijn wij naar de Sint Josephkerk geweest en hebben het schilderij en de beelden van Pater Pio bekeken. Heel fijn om te zien dat pater Pio en mevrouw De Boer een mooie plek hebben gekregen.

 

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

 

 

Reacties zijn gesloten.