Column 35: Kleur en Licht

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over……

Kleur en Licht. Heerlijk wanneer je nu buiten bent. Dat verse groen, een prachtige kleur helder groen. Dennenbomen die uitlopen. Al die Lichtpuntjes aan het einde van hun takken. De verse blaadjes aan de bomen. Dat groen wat de vorm van de bomen accentueert. Het gezang van de vogels, opgewekt en vrolijk vliegen ze van tak naar tak, van boom naar boom. De kleur groen is de kleur van het Hartchakra. Een chakra is een centrum waar energie en informatie uitgewisseld wordt. Het Hartchakra  staat voor onvoorwaardelijke Liefde voor ons zelf en anderen, affiniteit en innerlijke vrede.

Wanneer je om je heen kijkt zie je allerlei kleuren bloemen. Mensen zijn weer buiten, werken in de tuin en maken een praatje met elkaar. De zon geeft ons Licht en energie. Het heeft invloed op ons gestel wanneer de zon weer vaker en langer schijnt. We krijgen meer zin om iets te ondernemen, om meer naar buiten te gaan en lachen wat meer. Geniet van de kleuren van de natuur en de energie van de zon in komende periode, zoveel als mogelijk. Jouw gezondheid vaart er wel bij.

Er zijn vele chakra’s in alle energielichamen, maar er zijn zeven hoofdchakra’s. Elke chakra is verbonden met een bepaalde kleur, element, toon, een aantal edelstenen en met diverse fasen in je spirituele bewustwording. Zo bestaat de Aura, een energieveld om ons heen ook uit allerlei kleuren en trillingen. Kortom, kleur en licht doet heel veel met ons.

De maand juni is in Praktijk de zevenboog de maand van kleur en Licht. Elke cliënt die in de maand juni bij mij op bezoek komt voor een behandeling krijgt een chakrakaars cadeau. Na een kleurrijke energetische behandeling, een kleurrijk lichtje mee naar huis. Onderin de kaars zijn edelsteentjes die je bij kunt dragen.

Ik wens je veel Licht, Kleur en Liefde.

 

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

 

 

Reacties zijn gesloten.