Column 36: Magic Tones, Magische tonen

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over……

Magic Tones. Magische tonen. Vandaag ( 25 juni ) was er een Musical Healing Session for the Soul bij Sylvia Dragt. Enige tijd geleden ben ik door Silvia uitgenodigd om deel te nemen aan deze sessie. Het sprak mij direct aan, maar eigenlijk kwam het mij het niet goed uit. Dus iets voor later, dacht ik. Staat op mijn verlanglijstje! Maar Silvia stuurde mij op 21 mei ( 3 x 7 ) een berichtje met de vraag of ik erbij ben a.s. zaterdag tijdens de muzikale sessie. Mijn drang was groot om te gaan. En opeens veranderde de situatie, waardoor ik wel in de gelegenheid was om te gaan. Voor de eerste keer hoorde ik een ekster in onze tuin. Hij bleef maar hard krijsen, zodat ik in de tuin ging kijken om te zien wat er aan de hand was. Het was net of de ekster mij iets duidelijk wilde maken. Maar ik wist niet wat. Toen ik veel te vroeg bij Sylvia aankwam besloot ik op een bankje te gaan zitten in de zon. Opeens waren daar 6 eksters. ( 1 thuis + 6 = 7 ) Duidelijk! Ik moet hier zijn. Zo voelde het ook.

We waren met een groepje van vier en Silvia verwelkomde ons Liefdevol. Na een kopje thee met wat lekkers mochten we allemaal een kaart trekken met een boodschap. En daarna heerlijk ontspannen liggen en luisteren naar intuïtieve pianomuziek vanuit het Hart gespeeld door Silvia voor ons groepje. Ik lag op een matje naar de mooie tonen te luisteren, maar ook naar de gedachten die nog binnenkwamen. Eigenlijk wilde ik alleen van de muziek genieten en de tonen voelen. Gelukkig kwam mijn Gids Djahiên en mijn Lieve Angela naast mij liggen. Ik werd mooi rustig toen ze mijn handen vastpakten en ik ging op reis. Naar een veld met mooie bloemen. Er waren nog meer astrale personen aanwezig en deze begonnen te klappen. Ik werd in het zonnetje gezet. Het was zo fijn, dat ik niet wilde dat Silvia stopte met spelen. Maar er kwam een eind aan het muziekstuk en ik keerde weer terug naar mijn lichaam. Wat een cadeau, het was voorbestemd om er te zijn!

Omdat de groep klein was, kregen we allemaal een persoonlijk muziekstuk afgestemd op de ziel. Net als de anderen ging ik onder de vleugel liggen om de magische tonen te ontvangen. Boven de vleugel hangt een kristallen piramide die de ruimte zuivert. Er zijn eigenlijk geen woorden om het gevoel te beschrijven wat deze muziek met je doet. Het heeft me geraakt en vervuld met vreugde. Het Innerlijk kind in mij, blij spelend, maar in begin wat twijfelend en onzeker, werd krachtiger en vreugdevol. Ik voel mij blij, zoals een kind blij kan zijn. Het muziekstuk is opgenomen en ik kan niet wachten om het weer terug te luisteren. Wat een Uniek cadeau!!!

Aan het eind van deze muzikale sessie mochten we nog een kaartje trekken. Met deze boodschap was bij iedereen de cirkel rond. Ik wil Peter, Monique en Grace bedanken voor hun energie die bijgedragen heeft aan deze bijzondere reis der tonen.

Lieve Silvia, heel Hartelijk dank voor het delen van je magische tonen. Ik vind je een Liefdevolle, bijzondere vrouw.

 

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

 

 

Reacties zijn gesloten.