Column 37: Mijn reizen

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Deze week wil ik jullie vertellen over……

Mijn reizen. De vakantie begon met een reis naar het klooster van Lama Gangchen aan het Lago de Maggiore te Italië. Zoals jullie waarschijnlijk weten, ben ik daar vorig jaar oktober geweest voor de workshop Tibetaanse klankschaal-healing onder leiding van Peter Gouw. Daar is de energie zo mooi en zuiver! Ik wilde mijn gezin kennis laten maken met deze energie en met Lama Gangchen. Mijn vrouw, mijn zoon, mijn dochter en ik stapte de tempel binnen. We zagen Lama Gangchen met een vrouw een eindje verderop zitten. Verder was er niemand in de tempel. Hij zag ons en wenkte vriendelijk om bij hem te komen, net alsof hij ons verwachtte. Hij begroete ons en gaf ieder van ons een mooi Hartje. We hadden een gesprekje met hem en ik vroeg hem naar de datum van zijn verjaardag, want ik wist dat hij binnenkort jarig was. 7 juli, zei hij lachend. Ik had een mooi kristal vol met regenboogkleuren voor hem meegebracht als verjaardagsgeschenk. Hij nodigde ons uit om de tempel te bekijken en verliet zelf de tempel. Opeens zag ik het kristal bij zijn zitplaats in de tempel staan.

De volgende dag zijn wij afgereisd naar Sirmione aan het Gardameer. Daar verbleven wij in een klein appartementje, zo’n 300 meter van het meer. Ik had mijn boek getiteld ‘De meesters van het verre Oosten’ meegenomen. Ik heb het cadeau gekregen van mijn goede vriend Jann Ruiters. Deze lag al heel lang op mijn nachtkastje, maar ik kwam er niet aan toe om het uit te lezen. Ik voelde dat het een bijzonder boek was, waarin heel veel Liefde en Wijsheid wordt geboden. Het speelt zich af in het Himalaya-gebergte. Het neemt je mee op reis en geeft je inzichten. Tijdens onze vakantie nam ik steeds tijd voor mijzelf om te lezen, dus was ik zowel in Italië, als in het verre Oosten op vakantie. Door het lezen van het boek raakte ik in een ander bewustzijn en s ’nachts beleefde ik hele mooie reizen en mooie spirituele ontmoetingen met als hoogtepunt de nacht van 7-7-2016.

Twee dagen voor Hemelvaartsdag heb ik een mooie boodschap van Pater Pio ontvangen dat begon met ‘Bewandel het pad van God’. Zie mijn column hierover. Ik vond het een mooie boodschap maar wat er precies bedoelt werd, wist ik niet . Die nacht werd alles duidelijk door een droom / visioen. Ik voelde mijn verbinding met God heel sterk. Ik besefte dat God in mij is en Zijn Licht binnenin mij straalde. En door mij hiermee te verbinden en te leven en handelen als God, bewandel ik het pad van God. Ik voelde een enorme blijheid en Liefde. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats.

We hebben in Italië twee kerken bezocht. De energie voelde fijn. In de ene kerk was er een schilderij en in de andere een mooi beeld van Pater Pio. Ik heb een kaarsje gebrand voor wereldvrede. We hebben in de vakantie geen nieuws meegekregen. Bij thuiskomst hoorden we wat er in Duitsland is gebeurd, beseffende dat er heel veel Lichtjes nodig zijn.

Ik nodig je uit om vanavond om 19.00 uur samen met mij een kaarsje te branden voor de vrede in wereld voor mens en dier.

 

Je kunt meer te weten komen over mijn praktijk via: www.dezevenboog.nl

Met Liefdevolle groet,

André Hage

 

Reacties zijn gesloten.