Column 39: Over mijn werk als medium en magnetiseur

Column van André uit zijn Praktijk de Zevenboog in Schoonoord

Steeds krijg ik vragen van mensen en daarom zal ik vertellen over mijn werk als medium/ magnetiseur.

Er komen mensen bij mij met lichamelijk, psychische en/of geestelijke klachten. Deze mensen worden geholpen door mijn Geestelijk Team, bestaande uit mijn Hoofdgids Djahiên, andere Gidsen, Engelen en Astrale Helpers. Ikzelf, geef alleen maar door wat ik van mijn Geestelijk Team krijg in vorm van de Universele Liefdesenergie en boodschappen vanuit het Astrale. De boodschappen en de Energie die mensen via mij ontvangen, hebben betrekking op een vraagstuk. Ik krijg dan ook alleen maar door wat er op dat moment belangrijk is voor die persoon, ter ondersteuning van de levensfase waarin hij of zij zich bevindt. Ik weet dus niet alles van diegene, die bij mij komt. Zonder mijn Geestelijk Team kan ik niets doorgeven. Ik ben zelf niet volmaakt en heb mijn eigen leerprocessen. Het zijn volmaakte, hoge intelligenties die doorgeven. Met de Energie, boodschappen en inzichten is het mogelijk dat de cliënt zichzelf verder helpt. Het geeft deze mensen ondersteuning om verder te kunnen in het spirituele groeiproces. Groei in Licht en Liefde.

Tijdens het magnetiseren moet ik vaak geeuwen. Men vraag dan vaak of het mij veel energie kost en of ik niet erg moe ben. Het antwoord is nee. Ik krijg energie om te delen en er blijf voor mij altijd wat achter. Soms mag ik de pijnen en ongemakken voelen van mensen. Ook deze verdwijnen vanzelf weer. Dus geen zorgen, mijn Gidsen zorgen goed voor mij.

We zijn hierop aarde om te leren Liefhebben. Mijn Geestelijk team geeft hierbij ondersteuning en geen kant en klare oplossingen. Dat zullen ze nooit doen! Het zou respectloos zijn om vraagstukken op te lossen, zodat men de kans om te leren wordt ontnomen. Je mag het uiteindelijk zelf doen. Ieder mens heeft een vrije wil en bepaalt zelf hoe het eigen leerproces verloopt. Maar weet dat er voor ieder mens hulp is en niemand er alleen voor staat. Ieder mens heeft een Gids die Zielsveel van je houdt en je onvoorwaardelijk zal steunen. Vraag om hulp en het zal je gegeven worden. Luister naar de signalen die je Gids geeft in de vorm van intuïtieve gedachten en anderszins.

Daar ons werk ondersteunend is, adviseer ik bij medische klachten altijd een arts te raadplegen!

 

Met Liefdevolle groet,

 

André Hage

 

Reacties zijn gesloten.