Werkwijze

Wanneer je voor een consult bij mij komt, zullen mijn gidsen doorgeven wat op dat moment voor jou nodig is. Zelf hoef je mij niets te vertellen. Het kan ook zijn dat andere zielen een boodschap hebben. Deze zal via mij overgebracht worden. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Ik ben zeer dankbaar daarin een schakel te mogen zijn.

Mocht blijken dat magnetiseren nodig is, dan verzoek ik je om op de behandeltafel te gaan liggen. Ik zal dan gebruik maken van de Universele Liefdesenergie die uit mijn handen stroomt. Samen met mijn Geestelijk team werk ik dan aan je welbevinden en aan je spirituele groei. Wat er mag gebeuren, zal geschieden zonder dat het jouw spirituele groei zal belemmeren. Met spirituele groei bedoel ik de groei in Licht en Liefde verkregen door de leerprocessen. Daarom zijn mijn consulten en/of behandelingen ter ondersteuning en krijg je zelf de gelegenheid om processen uit te werken en op te lossen.

Weet ook dat mijn behandelingen een aanvulling zijn op de reguliere geneeswijze. Ik adviseer je daarom bij medische klachten altijd een arts te raadplegen.

Er is dus geen behandeling hetzelfde. Ieder mens is immers uniek, maar allen zijn we één!

Reacties zijn gesloten.